Esküvő

Asztalka

Esküvői ajánlat

Megédesítjük a nagy napot
Kapcsolat

Különleges

Esküvői torták

Mi az Asztalkában olyan esküvői tortákat készítünk, amik talán csak a legbensőbb vágyaidban, álmaidban léteznek.

Ha meglátogattok bennünket és beavattok közös történetetekbe, meséltek magatokról, és arról, hogy mi jut eszetekbe a nagy napról, milyen színeket, formákat, megoldásokat választottatok, lassanként kibontakozik egy olyan torta koncepciója, ami minden tekintetben illik majd Hozzátok. Ennek a különleges napnak koronája a menyasszonyi torta, amire a vendégkoszorú évek múlva is szívesen emlékezik vissza. Mi is olyan egyedi alkotásokkal szeretnénk megajándékozni megrendelőinket, ami ízben és látványban egyaránt szemet gyönyörködtető és ínycsiklandozó. A dús vajkrémes, marcipános, fondant-mázas hagyomány helyett a frissességre, az ízek harmóniájára törekszünk,  könnyedebb megoldásokat ajánlunk. Nem a mélyhűtőnek dolgozunk, mindig a lehető legfrissebb tortát kívánjuk elkészíteni, mindenki örömére. Számunkra nagyon fontos a torta válogatott alapanyagokból elővarázsolt különleges ízvilága, ünneplőbe pedig válogatott gyümölcsökkel, virágokkal, csipkékkel öltöztetjük, mindig megfűszerezve egy kis plusz rafinériával.

Szeretettel várunk egy előzetes megbeszélésre az Asztalkában!

Keress minket

Esküvői desszertasztalok

Komplett

Desszertasztalok

Egyedi

Desszertek

Melyekből biztosan jut mindenkinek

Esküvőtök méretéhez és hangulatához illeszkedő desszertasztalok összeállítására is vállalkozunk. Az esküvői helyszínen történő összeállítás és díszítés is kérhető/választható. Desszert falatkákat, sós és édes megoldásokat is készítünk.

A részleteket beszéljük meg személyesen az Asztalkában!

Időpont egyeztetés

Esküvői fotózás helyszín

Kreatív helyszín

Esküvői fotózásra

Örökítsd meg

A nagy napot

Az Asztalka Cukrászda igazán egyedi megoldást kínál a maga otthonos enteriőrjével. De a Duna-parton, a Gellért-hegyen vagy akár a Várban történő fotózás közben vagy után is betérhettek cukrászdánkba egy röpke pihenőre – vagy akár a fotózás folytatására is. Szeretettel várunk!

Időpont egyeztetés

Időpont egyeztetés

Egyeztessünk

Időpontot

Címünk

1013 Budapest, Döbrentei utca 15.
(Bejárat az Attila út felől)

Telefonszámunk

+36-20-581-3399

Email címünk

asztalka@asztalka.com

Esküvői ajánlatok

esküvői_ajánlatok_boritó_mockup_1

Töltsd le Esküvői Katalógusunkat: Asztalka esküvői katalógus

[xyz-ihs snippet=”ajanlateskuvore”]